KÖZLEMÉNY


A baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat a mai napon felszólította a VDSZSZ vezetőjét Gaskó Istvánt, hogy a vasutasok legalább az ünnepek idejére függesszék fel a sztrájkot.
Az emberek békés karácsonyra, téli szünet alatti pihenésre vágynak, százezrek szeretnének eljutni szeretteikhez. Senkinek sincs joga arra, hogy milliók együttlétet, az ünneplést sztrájknak álcázott politikai akciókkal akadályozzák meg!

Továbbá ezúton tudatjuk, hogy joggal való visszaélés, illetve nem rendeltetésszerű joggyakorlás vétsége miatt Galba-Deák Ádám, mint a Demokratikus Hálózat elnöke és mint vonaton utazni vágyó magyar állampolgár bírósági útra készül terelni az értelmetlen sztrájk ügyét.
 
Szakértőink véleménye szerint a jelenlegi anarchisztikus gyakorlatot fel kell váltani egy új gyakorlattal. A sztrájkhoz való jog nem sérülhet, azonban az sem fordulhat elő a jövőben, hogy elégséges szolgáltatások biztosítása nélkül induljon be a munkabeszüntetés. Néhány száz vasutas sztrájkhoz való joga nem lehet erősebb jog, mint milliók munkához való joga.

Véleményünk szerint egy precedens értékű bírósági döntés normális viselkedésre kényszerítheti mindazokat, akik a nyugodt mindennapjainkat anarchisztikus állapotok teremtésével igyekeznek összezavarni.

 

Galba-Deák Ádám
elnök
Demokratikus Hálózat
info@demokratikus.hu

 

 

Szerző: MiG-21  2008.12.17. 12:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demokratikus.blog.hu/api/trackback/id/tr68827870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása