Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy Szlovákiában szombat este magyarokat vertek egy futballmérkőzés alatt/után szlovák rendőrök. A magyarországi rendőri fellépés ellen legélesebben felszólaló Bayer Zsolt szlovákiai rendszámú autóval jár. Ebből következik, hogy Bayer adójával és az ott autójára elköltött többi pénzével közvetve és közvetlenül is támogatja a szlovák kormányzatot, ami fenntartja azt a rendőrséget, amelyik brutális módon embereket vert.

Kérdezzük Bayer Zsolttól: ez hogyan egyeztethető össze életfelfogásával? A magyar kormányt semmiképpen sem hajlandó elismerni, és alapvető állampolgári kötelességeit megtartani, többek között az általa erőszakosnak vélt rendőri fellépések miatt, ugyanakkor korona milliókkal segíti a szlovák erőszakszervezetet, hogy magyar állampolgárokat, és magukat magyarnak vallókat brutálisan összeverjen?!

Szerző: MiG-21  2008.11.01. 22:20 1 komment · 1 trackback

Címkék: szlovákia levél bayer rendőrattak

A bejegyzés trackback címe:

https://demokratikus.blog.hu/api/trackback/id/tr74744640

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - polgári underground 2008.11.03. 15:14:12

Bayer Zsolt finanszírozza a szlovák rendőrterrort? Nyílt levél söpört végig a 168ora.hu-atv.hu tengelyen, hogy végül az MSZP honlapjának vezető helyén kössön ki. A címzett Bayer Zsolt publicista, a feladó a Demokratikus Hálózat elnöke, Galba-Deák Ádá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása