A [demokratikus hálózat] határozottan elitéli azt a gyakorlatot, hogy telefon, gáz illetve egyéb közüzemi számlatartozás miatt embereket kilakoltassanak lakásukból, amiben gyakran egy élet munkája fekszik. Nem fogadható el az a szemlélet, hogy minimális összegért multicégek a lakás értékének töredékéért az utcára tegyenek tömegével állampolgárokat. Ma egy kilakoltatással foglalkozó biztosnak napi 10-15 címe van. 1 személynek naponta!!!

És itt most nem a bankokról van szó! Hanem arról, hogy mammutvállaltok, akik éves szinten milliárdos prifitot termelnek megtehetik azt, hogy néhány tízezres díjhátralékért kilakoltat! És az ügyintézés és kilakoltatás költségét még az elszenvedőnek kell fizetni! ÁLLJ és eddig!

Szűnjön meg a kilakoltatás minden formája Magyarországon - ezt követeljük! Olyan esetben, amikor az adósnak milliós tartozása van hosszú évek óta, akkor és csak akkor lehessen élni azzal, hogy ingatlanát ,vagyontárgyait elárverezhessék, ám ekkor is köteles legyen biztosítani a kilakoltató másik lakást/emberhez méltó lakhelyet.

Hozzanak létre a vállalatok egy "Kilakoltatási Alapot", amiből a Magyarországon lévő számtalan üres és lakatlan házat rendbehozzák és folyamatosan karbantartják. Mert aki egyszer utácra kerül, az állását és családját elveszti. Az utcáról nincs visszatérési lehetőség a társadalomba. A periféráról nem lehet újra hasznos és önmaga szemében is megbecsült emberként élni!

ELÉG VOLT! ÁLLJ!

Szerző: MiG-21  2008.11.13. 21:41 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demokratikus.blog.hu/api/trackback/id/tr29767893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása