Az ember járjon külföldre. És ha hazaérkezik, viselkedjen kisebb arccal. Vegye észre a különbséget aközött ami itthon és odakint van. És szégyellje el magát, nagyon gyorsan. Nagy az arcunk, intoleránsak, bunkók vagyunk. Mélymagyarok, akik zebrán gázolnak, szemetelnek az utcán. Ez az ország a bkv sofőrök és ellenőrök, hivatali dolgozók országa. Akik imádnak kioktatni és mindent jobban tudni. Akinek az autó presztízs és nem csak egy használati eszköz. Az ellenőr, aki istennek képzeli magát, és megveri az utasokat. A bürökrata, aki rohad a pult mögött és majd ő jól megmutatja, hogy órákat várakoztatja az ügyfelet. Azoké ez az ország, akik magukról azt hiszik, csak ők léteznek. Csak ők a hatalom igazi letéteményesei.

Vérbunkók vagyunk és nagyképűek! Mire fel? Mitől ez a nagy ego itthon? MI? Mi ez?

Nem tudjuk, hogy a világ a munkára épül, a közösségre. Jó hecc lógni a villamos, nem fizetni adót, blokkot nem kérni a pénztárnál. Mert mi ilyen humorosak vagyunk. Jó hecc rongálni, graffitizni. Remek szórakozás a másikat letolni az útról kocsival, igazán kitűnő játék nem segíteni a vaknak átmenni az utcán. Ez a különbség kint és itthon között. Nem a pénz. Szó sincs pénzről. A viselkedés, ami meghatározó. Nem kell ahhoz pénz, hogy viselkedj!

Csak én, csak nekem, csak ma...A kispolgári attitűd. Ennyi, és nem több, mi vagyunk. Erre igazán büszkének lehet lenni. És sajnos, el kell keserítselek titeket, ez nem a kormány(ok) felelősége és hibája. Lehet rájuk mutogatni, hogy ők is lopnak, hazudnak. De mi miért nem vagyunk különbek? Hö? Miért nem? Ahelyett, hogy mindig mással foglalkoznál törődj azzal, ami te vagy. Törődj a környezeteddel, a többi emberrel.

Nekünk már nincsenek érzéseink a másik iránt. Érzéseink vannak persze: utáljuk a zsiókat, cigányokat, mert ők minden baj forrása. Ez az állapot kurvára kényelmes. De szerintem gondolkodj el! És gondolkodjon el az ország vezetése is! Nem pénz kell ide, hanem szolidaritás és odafigyelés.

Oh, az a nagymagyar büszkeségünk hova vitt minket? A legpocsékabb nemzet lettünk. S ezt csak magunknak köszönhetjük. Aki közülünk tud valamit és ért valamihez már nincs itthon. Minden tudósunk, sportolónk külföldön él és élt. Nekünk meg marad a saját által megtermelt szennyünk és mocskunk, amibe élvezettel dagonyázunk. És kurvára büszkék vagyunk....
Szerző: MiG-21  2008.06.03. 13:53 11 komment

Címkék: külföld ország zsidó cigány szégyen itthon

A bejegyzés trackback címe:

https://demokratikus.blog.hu/api/trackback/id/tr28501421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MediaSlave 2008.06.03. 14:20:38

Elgurult a gyógyszered? Mi ez a hang? Amit Te magad is ideírtál, az is tipikus magyar attitüd! Hogy merészeled, hogy ilyennel azonosítasz mindenkit, aki eseteleg ezt a bejegyzést hajlandó végigolvasni? Kikérem magamnak, hogy 10.000.000 magyarról a pofátlan, gátlástalan kissebbség( nem etnikumi) nevében ilyen hangon beszélj! A többség még mindig azokból az egyéni emberi csodákból áll, akik tesznek valamit ezért a nemzetért, ezért az országért, és ezzel együtt magukért is!
Gyerünk kedves többség, mutassátok meg magatokat!

MediaSlave 2008.06.03. 14:25:02

Egyébként ezt meg tessék meghallgatni, és szigorúan a szöveg a lényeg!
www.youtube.com/watch?v=slmGSEXqIdE

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.06.03. 15:05:19

én már csak csatlakozom mediaslavehez,

MiG-21 2008.06.03. 15:11:55

örülök mediaslave, hogy felingerelted magad, ebből látszik, hogy egyetértesz velem, és te nem így viselkedsz, ahogy leírtam! köszönöm!

MediaSlave 2008.06.03. 15:18:06

Azt hiszem beleszaladtam valamibe, amit kognitív disszonancia -képpen emlegetnek? Ügyes! Attól még igazam van.:D

MiG-21 2008.06.03. 15:24:01

mediaslave, úgy vélem igen, beleszaladtál....tereskova mintha olyasmit énekelne, amit én is leírtam. nem baj a kog.dissz. elmúlik....hajrá!

Mária 2008.06.03. 15:27:23

Off: mi a bánatnak tetted ki ezt a bejegyzést annyiszor a Promóra?

MediaSlave 2008.06.03. 15:37:33

off: lehet, hogy visszaszokok a blogírásra.
addig is egy éves bejegyzések az a nem túl sok, a osztalgia nevében
on

demokratikus · http://www.demokratikus.hu 2008.06.04. 16:09:56

én sem érzem, hogy ez igaz lenne minden magyarra. mondjuk rám lehet.:) érdekes módon én mindig a balkánon éreztem a legjobban magam. Az uniformizáltan mosolygós nyugat nem jön be...

Kihaló faj vagyunk 2008.06.04. 18:39:42

Ami be van linkelve Tyereskovás videó:
Az egy aberrált, hülye, liberális, primitív kurva.
( Csakhogy az ő szavaival éljek)
+ a hangja se vmi nagy durranás

A cikkel kapcsolatban:
>utáljuk a zsiókat, cigányokat, mert ők minden baj forrása.
Miért, nem így van? Támaszd alá.

>Ez az állapot kurvára kényelmes.
Kinek? Maximum a cigányoknak, meg a cionistáknak.

>Nem pénz kell ide, hanem szolidaritás és odafigyelés.
Persze. Odafigyeléssel seccperc alatt újjáépíthetjük az országot.Semmiség.Jójó, ezekre is nagy szükség van, de rengeteg pénzre is, ami tényleg arra fordítódik amire kell, nem pedig az öltönyös-audis megélhetési politikusoknak..

RedRiot 2008.06.06. 16:38:12

Egyetértek MiG-gel, mindenki a gazdasági helyzettel foglalkozik, miközben egyre mélyebb morális válságba süllyed az ország.

Hiperagresszív biztonsági emberek, McDonalds előtt zebrán parkoló rendőrök, tanárverő 12 évesek, az utakon 1 méter vagy 1 perc előnyért környezetük életét veszélyeztető autósok/motorosok. Pénztárosok, akik a munkahelyükön a sorban álló vevőket szidják beszélgetés közben, szarrá tag-elt műemléképületek, húgyszagú belváros, Mónika són és Danubius rádión "művelődő" milliók. Büszke magyar nemzetünk.

Arrogancia, önzés, butaság, fegyelmezetlenség és még sorolhatnám. 15 éve még nem voltunk ekkora állatok, és egyre taplóbb mindenki. Anno üres rinyálásnak vettem, mikor az osztályfőnökünk arra panaszkodott, hogy minden újabb évfolyam hülyébb, kezelhetetlenebb az előzőnél. Talán mégis van benne némi igazság.

Jobb vagy, más vagy mint a többiek, vedd el ami jár neked, élj maximális fordulaton, lépd át a korlátokat, rúgd fel a szabályokat! Ezt súlykolja a média, az luxusautó-reklámoktól kezdve a videoklipekig. Ez talán önmagában még nem is lenne baj, hiszen ez nem helyre, hanem inkább korunk szellemére jellemző, de keveredve az 1000 éves magyar prosztósággal már halálos kombináció.
süti beállítások módosítása