A Demokratikus Hálózat egy olyan kezdeményezés, amely az alapítók szándéka szerint a hálózati elvhez és a demokratikus hagyományokhoz méltó módon kíván működni.
Ennek megfelelően ezen a nyílt téren fogjuk megvitatni magunkkal és minden érdeklődővel, hogy miként és milyen eszközökkel segíthetjük a leghatékonyabb módon Magyarország fejlődését.
A célunk egy demokratikusabb társadalom, ahol a szélsőségek mind kisebb háttérrel rendelkeznek. Szeretnénk segíteni, hogy egy olyan gazdasági fejlődés induljon el, amely stabil alapot biztosít ahhoz, hogy a társadalom valamennyit tagja gyarapodjon.
Fontosnak tartjuk azt, hogy Magyarországon a mai gyakorlattal ellentétben az emberek biztonságban érezhessék a mindennapjaikat, a kiszolgáltatottság érzése csökkenjen.

Programalkotási vitánkat természetesen el kell indítani valahol, ezért a jövőben tematikusan fogunk foglalkozni a következő területekkel:

1. Több demokrácia, nagyobb biztonság
2. Stabil gazdasági fejlődés, több jólét
3. Szociális reformok, szolidáris társadalom
Szerző: demokratikus  2008.05.17. 14:44 Szólj hozzá!

Címkék: politika program demokrácia demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://demokratikus.blog.hu/api/trackback/id/tr2473944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása