Kint voltak a gojok is. Viccesek próbáltak lenni, mi komolyak maradtunk. Olyan rosszgyerekesen nyomták "imiblúzék", sajnos nem vegyülhettünk közéjük. Túl sok volt a rendőr, szerintem túl lett lihegve a dolog.

Jött egy motoros, aki azt demonstrálta, hogy velünk van. A rendőrök őt is elzavarták. Előbb a gojokhoz lett küldve, aztán mindegy hova csak húzzon el onnan.

Összességében jó piknik volt, egy kicsit szerveztem volna rajta, de így is jó volt. Kijött Gyurcsány is az asszonnyal, többen Apró Piroskát is felfedezni vélték, de nem bizonyított a jelenléte.

Mentünk egy páran "Stop Gyűlölet" feliratú pólóval. Ezt mindenhol jól meg is írták, pontosabban az MTI indította a lavinát azzal a mondattal, hogy a tüntetők "Stop Gyűlölet" feliratú pólót viselnek. Jó akció volt, tudunk, ha akarunk.

A bajszunk alatt egy kicsit szidtuk Kornist, meg azokat, akik nem szolidártak, sőt még arcul is csapták a szervezőket és az ellendemonstrálókat. Egyszer talán ők is rájönnek, hogy mi is az a szolidaritási minimum, reméljük nem későn...

Szerző: demokratikus  2008.04.29. 13:56 Szólj hozzá!

Címkék: antifasiszta motorosok antifa goj andrassew

A bejegyzés trackback címe:

https://demokratikus.blog.hu/api/trackback/id/tr65447150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása